| Bedavaya Ücretli Full Eğitim Setleri Bedava Ücretli Full Eğitim Setleri burada.. |
|
|||
![]() |
| Seçenekler | ![]() |
Stil | ![]() |
|
|
#1 | ||
![]() |
[Linkleri sadece kayıtlı üyeler görebilir. Kaytı olmak için tıklayın] [Linkleri sadece kayıtlı üyeler görebilir. Kaytı olmak için tıklayın] Bilge Adam Dynamic Learning Flash CS3 Türkçe Avrupa'da Microsoft tarafından verilen en iyi bilgi teknolojileri ödülünü 5 yıl üstüste alan Bilge Adam bilgi teknolojileri akademisinin öğrencilerine sundugu görsel egitim setidir. [Linkleri sadece kayıtlı üyeler görebilir. Kaytı olmak için tıklayın] [Linkleri sadece kayıtlı üyeler görebilir. Kaytı olmak için tıklayın] [Linkleri sadece kayıtlı üyeler görebilir. Kaytı olmak için tıklayın] ![]() [Linkleri sadece kayıtlı üyeler görebilir. Kaytı olmak için tıklayın] [Linkleri sadece kayıtlı üyeler görebilir. Kaytı olmak için tıklayın]
[Linkleri sadece kayıtlı üyeler görebilir. Kaytı olmak için tıklayın] --------------------------------------Samimi ve meşru olmak şartıyla her fikre hürmet ederiz. Fikirler, şiddetle, top ve tüfekle öldürülemez. M.Kemal Atatürk |
||
|
|
|
![]() |
| Bookmarks |
| Etiketler |
| adam, bilge, cs3, dynamic, flash, learning, türkçe |
| Seçenekler | |
| Stil | |
|
|